ostrihaneofce píše:@ifčopifčo
Jasne, ze sa nedaju porovnavat nizsie preteky s tymi s vyssich kategorii. Urcite napr. na tour de france nebudu bodovat len prvy traja v etape. Ale zasa ved to moze byt na slabsich pretekoch obodovane nizsim poctom bodov. Pre nejakeho pretekara konti timu moze byt top10 na takychto pretekoch zivotny vysledok a vyde naprazdno. My divaci si povieme, ze to nedalo moc namahy skoncit v top10, ale pochybujem, ze to tak berie vacsina pretekarov. Pre niekoho je vrcholom sezony TdF, pre niekoho slabsia jednorazovka v taliansku.
ifčopifčo píše:Tak nech si to užijú šprintéri, naposledy mali preteky v Kodani, prial by som to Greipelovi ktorému takéto veľké víťazstvo v kariére chýba. Som zvedavý na atmosféru, dúfam že tam bude dôstojné prostredie úmerné významu podujatia.
@berloq - MS sú posunuté na október, budú v termíne 9-16 októbra (ak sa nemýlim) a tak dúfam že aspoň počasie bude ok.
Všimol som si že bolo posunuté Eneco Tour na septembrový termín a nekoliduje s Vueltou, tam by som Sagana rád videl. Som zvedavý na jeho program po TdF. Na MS sa asi nejako špeciálne pripravovať neoplatí.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia