berloq píše:@ondro
Dnes to bol od Sagana taký šialený šprint, kde snáď chcel zahrať na prekvapenie inak to nemohol myslieť vážne.
Pet píše:Tak čo poviete na Juraja ? To je prekvapko . Veľká gratulácia . Verím, že mu to zdvihne sebavedomie a ešte nás toho roku prekvapí.
Pet píše:Tak čo poviete na Juraja ? To je prekvapko . Veľká gratulácia . Verím, že mu to zdvihne sebavedomie a ešte nás toho roku prekvapí.
berloq píše:Inak dosť malú odozvu tu vzbudili prvé klasiky, na to, že sa jednalo o preteky, kde sa sakra pretekalo! A druhým faktorom je, že štartoval aj Sagan. Na Kuurne už aj QS vyzeral trošku normálne, Vermote a Boonen sa snažili pretekať. Uvidíme, či sa ten Boonen dokáže dostať ešte do laufu, zatiaľ mu dosť chýba. Ja som si až teraz uvedomil, že GVA je už taký starý. Ale to je podľa mňa to o čom som hovoril, tá opotrebovanosť, ten vek na vrchole... Keď ho porovnáme s Boonenom, to sú úplne dva iné póly kariéry.
Pet píše:Keby mal GVA také zdravotné problémy posledné dva roky ako Boonen, tak by to mohli byť dva rovnaké póly.
berloq píše:Inak dosť malú odozvu tu vzbudili prvé klasiky, na to, že sa jednalo o preteky, kde sa sakra pretekalo! A druhým faktorom je, že štartoval aj Sagan. Na Kuurne už aj QS vyzeral trošku normálne, Vermote a Boonen sa snažili pretekať. Uvidíme, či sa ten Boonen dokáže dostať ešte do laufu, zatiaľ mu dosť chýba. Ja som si až teraz uvedomil, že GVA je už taký starý. Ale to je podľa mňa to o čom som hovoril, tá opotrebovanosť, ten vek na vrchole... Keď ho porovnáme s Boonenom, to sú úplne dva iné póly kariéry.
majo píše:dalsia vec je aj hlava ci motivacia...tommeke vyhral kopu velkych klasik a okrem toho vela sprinterskych dojazdov kym GVA je "len " vecne druhy...no vyzera to ze ho to nezlomilo prave naopak ze ho to nuti pracovat na sebe a hladat cesty ako sa zlepsovat...on je belgican a vyhrat ronde ci inu velku belgicku klasiku sniva urcite od mala...boonen uz toho vyhral dost cize ta jeho motivacia moze byt nizsia a kvoli tomu si mozno uz neprida dalsiu hodinu treningu aj keby mohol mozno nespravi v posilke dalsie 2 drepy ako ma predpisane a mozno nezatne zuby az tak v bergoch ako kedysi alebo ako teraz GVA atd...ale to vsetko su len spekulacie ale nieco na tom aj moze byt
lukas píše:Dnes sme robili prvý komentár pretekov s Petrom Saganom na novom webe. Nechali sme odomknutú diskusiu od začiatku, vedeli sme, že keďže sa preteky nevysielajú na dostupných TV, budú sa riešiť streamy, pustili sme to teda, hoci teraz je tam zo 20 nemiestnych diskusných príspevkov. Neviem aký je Váš názor na túto problematiku.
Zároveň chcem povedať, že sa nám nepáčia dve veci. Dlhodobo sa stáva, že sa diskutujúci ostatných pýta, čo sa práve deje, ako dnes "majo". Pýtam sa potom, načo sa päť hodín víkend-nevíkend za choro malý honorár kolega venuje pretekom a všetko dôležité píše live nehovoriac o tom, že ráno vstával skoro kvôli Langkawi a medzi tým ešte live písal dva biatlonové články. Spolu dnes robil 12 hodín. Ja dnes 10, hoci robím kopec vecí, ktoré navonok nie je vidieť.
Taktiež sa nám nepáči, keď sa vyslovene duplikuje naša robota. Je nad slnko jasnejšie, že po pretekoch naša práca nekončí a brázdime všetky weby, aby sme priniesli aj vyjadrenia nášho borca. "MichalJ" tam neviem načo dával jeho reakciu. Tu na fóre je to, samozrejme, v poriadku.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia